Контейнери под наем

Мобилд рент ООД предлага разнообразие от контейнери под наем с доставка в цялата страна.

Мобилните контейнери са изключително подходящи там, където имате нужда от гъвкаво офис пространство или допълнителна сигурност, удобства и санитарен комфорт. Лесният и бърз монтаж, както и удобствата, които предлагат ги прави предпочитани от множество строителни компании, предприятия от тежката и леката промишленост, земеделци, общини, организатори на мероприятия от рода на концерти, фестивали, базари, празници на града и други.

Екипът на Мобилд рент ООД предлага на своите клиенти индивидуални решения за контейнери под наем, различни по предназначение, размер, оборудване, спецификация и приложение. Разполагаме с климатизирани офис контейнери, складови контейнери, санитарни контейнери, wc контейнери, както и комбинирани. Можем да предложим гъвкаво и бързо решение за осигуряване на нужния комфорт и сигурност на Вашия персонал на места, където липсват подобни условия.

Множеството реализирани проекти и доволни клиенти ни дават стимула да продължим да развиваме нашите услуги, като предлагаме иновативност и индивидуален подход към всеки един клиент.