Мобилни огради

Мобилд рент ООД предлага на своите клиенти мобилни огради под наем и продажба. Доставка и монтаж в цялата страна.

При нас ще откриете висококачествени мобилни огради за осигуряване на обществена, пешеходна и автомобилна безопасност. Благодарение на лесния си монтаж и демонтаж, те намират своето приложение в многобройни направления. Изключително подходящи и предпочитани са от множество строителни и инвестиционни компании, а издръжливостта им гарантира дълготрайна експлоатация.

Използват се и при много културни, спортни и други масови мероприятия като концерти, фестивали, временни полеви лагери, базари, маратони и всякакъв вид събития на открито и закрито. 

Мобилните огради могат бързо да се монтират, пренареждат, променят границите на обекта, както и да се демонтират, съответно съхраняват и използват отново, когато са необходими. Те осигуряват сигурността на персонала при монтажни дейности в заводи, предприятия, индустриални халета и търговски обекти. Също така спират достъпа на външни хора до обекта, видимостта им към строителната площадка, ограничават шума и замърсяванията, генерирани от строителните дейности.


Екипът ни може да обслужи всяка индустрия или организация, която изисква временни промени в достъпа до дадени зони. Нашите специалисти ще Ви помогнат да изберете и приложите най-доброто временно решение за Вашия проект според Вашите специфични нужди.

Нашата услуга включва оглед и измерване на обекта, бърза доставка в цялата страна, монтаж и демонтаж. Множеството изпълнени обекти и доволни клиенти ни дават стимула и увереността да работим усилено и усъвършенстваме все повече нашите услуги, като предлагаме иновативност, коректност и индивидуален подход към всеки един клиент.